Καλωσορίσατε στο ξενοδοχείο Κορωνίς στο Τολό!Αν ψάχνετε για ξενοδοχεία στο Τολό, καταλύματα δίπλα στη θάλασσα στο νομό Αργολίδας, επιλέξτε το ξενοδοχείο Κορωνίς για τη διαμονή σας

Το ξενοδοχείο Κορωνίς στο Τολό είναι μία οικογενειακή επιχείρηση , που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού, αλλά και μόλις λίγα βήματα μακριά από τη θάλασσα.

Διαθέτει δίκλινα, μονόκλινα και τρίκλινα δωμάτια καθώς και ένα διαμέρισμα δύο δωματίων ιδανικό για οικογένειες. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πεντακάθαρα, ευρύχωρα και εξοπλισμένα με ότι χρειάζεται για μία όσο το δυνατόν ανετότερη διαμονή. Το ξενοδοχείο απέχει κυριολεκτικά λίγα μέτρα από την παραλία με τα κρυστάλλινα και ρηχά νερά, που κάνουν τη θάλασσα ιδανική για τα παιδιά , αλλά και για τους παραθεριστές όλων των ηλικιών.

Η στάση του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν δρομολόγια προς το Ναύπλιο κάθε μία ώρα σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Στο Ναύπλιο εδρεύει ο κεντρικός σταθμός λεωφορείων , που ενώνει την πόλη με τους περισσότερους προορισμούς στην Πελοπόννησο, αλλά και με την Αθήνα. Από το Τολό ξεκινούν επίσης οργανωμένες εκδρομές προς Κόρινθο, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, τις Μυκήνες, την Κόρινθο και άλλους δημοφιλείς προορισμούς.

Η γεωγραφική θέση του χωριού προσφέρει στους κατοίκους του ζεστότερο κλίμα όλο το χρόνο σε σύγκριση με την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, καθώς είναι χτισμένο σε αμφιθεατρικό σχήμα με τα βουνά πίσω του. Οι περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι επιθυμούν να τρώνε το πρωινό τους έξω όλο το χρόνο, κάτι που κάνει το Τολό την ελκυστικότερη επιλογή για αυτούς, αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να επισκεφτούν τα αξιοθέατα της περιοχής τις περιόδους που δεν υπάρχουν πολλοί τουρίστες και υψηλές θερμοκρασίες.

Για όλους αυτούς τους λόγους το Κορωνίς είναι η ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας!

Copyright © 2001-2015
Koronis Hotel, Tolo